Verzenden & retourneren

Verzenden

Nederland
Verzendkosten voor bestellingen tot € 75,- zijn € 4,95.
Bestellingen vanaf € 75,- gratis verzending voor PostNL pakketten.
Meubel transport kost € 15 (tot de deur, begane grond).

België
Verzendkosten voor bestellingen tot € 75,- zijn € 4,95.
Bestellingen vanaf € 75,- gratis verzending voor PostNL.
Meubel transport kost € 25 (tot de deur, begane grond).

Duitsland en Luxemburg
Verzendkosten zijn € 8,50
Meubel transport op aanvraag

Denemarken, Frankrijk, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk
Verzendkosten zijn € 14,-
Meubel transport op aanvraag

Italië en Zweden
Verzendkosten zijn € 16,50
Meubel transport op aanvraag

Spanje
Verzendkosten zijn  € 18,50
Meubel transport op aanvraag

Andere landen
op aanvraag

Verzending meubels

Stoer Metaal gebruikt een transportbedrijf voor de verzending van meubels. Wanneer het product dat u hebt besteld klaar is voor verzending, nemen wij per e-mail of telefonisch contact met u op om een ​​afspraak te maken voor bezorging. Dit kan alleen doordeweeks, en overdags worden geleverd. Op de dag van aflevering moet iemand aanwezig zijn om de levering te ontvangen.
Opmerking:
het transportbedrijf levert aan de voordeur (begane grond) en is niet verplicht om te helpen bij het opheffen van het meubilair.


Levertijden

Stoer Metaal verzendt bestellingen op maandag, woensdag en vrijdag mits de producten uit voorraad leverbaar zijn. Ons doel is de bestelde producten (indien beschikbaar) binnen drie werkdagen na ontvangst van de betaling te versturen.
Op de website vermeldt Stoer Metaal de verwachte levertijd voor elk product afzonderlijk. Dit is natuurlijk een indicatie, gebaseerd op het feit dat het artikel nog steeds verkrijgbaar is bij de fabrikant. In het onwaarschijnlijke geval dat een artikel niet meer beschikbaar is, zullen wij je hiervan uiteraard op de hoogte brengen.
Voor meubeltransport kunnen we de regel "verzenden binnen drie werkdagen" niet gebruiken. Hiervoor wordt zo snel mogelijk een bezorgafspraak met je gemaakt.

Tijdens de zomervakantie werken we op halve kracht. Hou dan rekening met een langere levertijd in deze periode. Je wordt hier zo goed mogelijk van op de hoogte gebracht.


Retouren

Heb je een verkeerd of beschadigd product ontvangen?
Neem eerst contact met ons op voordat je het artikel of de bestelling naar ons terugstuurt.

Voldoet het product niet aan je wensen?
Je kan het ontvangen product binnen 14 dagen retourneren en het aankoopbedrag terug ontvangen. Meld je retour hiervoor aan via de webshop (hieronder een toelichting).

Graag het retour vooraf aanmelden via de webshop.
• Log in met je persoonlijke accountgegevens.
• Ga vervolgens naar "mijn bestellingen" en klik op "bekijken" aan de rechterkant van de bestelling.
• Klik onder de ordergegevens op "items retourneren" en je kan het retour aanmelden.

De artikelen moeten worden geretourneerd in de originele verpakking, met een kopie van de pakbon of factuur (met de reden van retournering) naar:

Stoer Metaal
Schrepel 10
1648 GC
De Goorn

Als we het product terug ontvangen met schade, of de originele verpakking is beschreven of beplakt met labels of een adres, dan zullen we dit bedrag van de waarde van het retoursartikel aftrekken.
Er is geen recht op terugbetaling als het product is gebruikt en/of beschadigd of de bestelling is geopend en/of niet is teruggestuurd in de originele verpakking. Als het artikel onverkoopbaar is, zullen we je op de hoogte stellen.

Graag de pakbon/factuur bijsluiten met reden voor een spoedige afhandeling. Anders bestaat de kans dat de verwerking van je geretourneerde product(en) wordt vertraagd of zelfs niet kan worden verwerkt.

De verzendkosten, welke worden betaald met de geplaatste bestelling, worden geretourneerd wanneer de volledige bestelling is geretourneerd. De retourskosten voor het retourneren van het artikel/de artikelen zijn echter voor uw eigen rekening.

Producten die op maat zijn gemaakt, volgens de voorkeuren van de klant, worden niet geaccepteerd als retour. Dit is vooraf duidelijk vermeld in de bevestigingsmail.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »