Verzenden & verzendkosten

Verzendkosten

Nederland
Verzendkosten zijn € 7,95.
Voor meubeltransport rekenen we € 75,- (levering door de weeks, overdags, tot de voordeur, begane grond).

België
Verzendkosten zijn € 8,95.
Voor meubeltransport rekenen we € 100,- (levering tot de deur, begane grond).

Duitsland 
Verzendkosten zijn € 10,00.
Meubel transport op aanvraag

Andere landen
op aanvraag

Verzending meubels

Stoer Metaal gebruikt een transportbedrijf voor de verzending van meubels. Wanneer het product dat u hebt besteld klaar is voor verzending, nemen wij per e-mail of telefonisch contact met u op om een ​​afspraak te maken voor bezorging. Dit kan alleen doordeweeks, en overdags worden geleverd. Op de dag van aflevering moet iemand aanwezig zijn om de levering te ontvangen.
Opmerking:
het transportbedrijf levert aan de voordeur (begane grond) en is niet verplicht om te helpen bij het opheffen van het meubilair.


Levertijden

Stoer Metaal verzendt bestellingen op maandag en vrijdag mits de producten uit voorraad leverbaar zijn. Ons doel is de bestelde producten (indien beschikbaar) binnen vier werkdagen na ontvangst van de betaling te versturen.
Op de website vermeldt Stoer Metaal de verwachte levertijd voor elk product afzonderlijk. Dit is natuurlijk een indicatie, gebaseerd op het feit dat het artikel nog steeds verkrijgbaar is bij de fabrikant. In het onwaarschijnlijke geval dat een artikel niet meer beschikbaar is, zullen wij je hiervan uiteraard op de hoogte brengen.
Voor meubeltransport kunnen we de regel "verzenden binnen vier werkdagen" niet gebruiken. Hiervoor wordt zo snel mogelijk een bezorgafspraak met je gemaakt.

Tijdens de zomervakantie (week 32,33 & 34) zijn we gesloten. Hou dan rekening met een langere levertijd in deze periode. Je wordt hier zo goed mogelijk van op de hoogte gebracht.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »