Retourneren

Retourneren

Heb je een verkeerd of beschadigd product ontvangen? Graag even contact met ons opnemen voordat je het artikel of de bestelling naar ons terugstuurt. Een  product met schade uiterlijk binnen de termijn van 2 weken doorgeven. We zullen je vragen om foto's te mailen van de schade, om zo te beoordelen hoe te handelen.

Voldoet het product niet aan je wensen?
Je kan het ontvangen product binnen 14 dagen op eigen kosten retourneren en het aankoopbedrag terug ontvangen. Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd; de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Graag het retour vooraf aanmelden via de webshop.
• Log in met je persoonlijke accountgegevens.
• Ga vervolgens naar "mijn bestellingen" en klik op "bekijken" aan de rechterkant van de bestelling.
• Klik onder de ordergegevens op "items retourneren" en je kan het retour aanmelden.

Heb je geen account gemaakt? Geen probleem, mail eventjes naar [email protected] en ik meld je retour alvast voor je aan.

De artikelen kunnen worden geretourneerd (graag in de originele verpakking), met een kopie van de pakbon of factuur, graag met reden van retournering vermeld, naar:

Stoer Metaal
Schrepel 10
1648 GC
De Goorn

Probeer zo netjes mogelijk het artikel terug te sturen, zodat het geen schade onderweg kan oplopen; er is geen recht op terugbetaling als het product is gebruikt en/of beschadigd is.

LET OP! Wanneer we een deel van de bestelde goederen retour ontvangen, behouden we het recht om verzendkosten van de heenweg, in te houden.

Producten die op maat zijn gemaakt, volgens de voorkeuren van de klant, worden niet geaccepteerd als retour. Het herroepingsrecht voor maatwerk is niet van toepassing. De verkoop is na succesvolle betaling definitief. Zo ook vooraf duidelijk vermeld in de bevestigingsmail.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »