Over ons

Stoer Metaal verkoopt stoere, ijzeren meubels en woonaccessoires.
We maken voor ons eigen merk tafels, banken, kasten en op aanvraag maatwerk. Onze woonwebwinkel stoermetaal.nl verkoopt metalen lampen, stalen kasten, industriële tafels met bijbehorende banken en natuurlijk ijzeren decoraties. Wij houden van stoer, industrieel, gedurfd en eigenwijs.
Sil maakt al het moois van eigen label in de werkplaats van Boon Metaal en ik (Alet) neem de webshop Stoer Metaal voor mijn rekening.
Naast onze eigen label verkopen we verschillende merken als House Doctor, Madam Stolz, Nordal, HK Living, vtwonen, Hubsch om zo een breed assortiment aan stoere, unieke, ijzeren woonitems te creëren. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar vernieuwende, unieke  woonitems voor in de webshop. 

Openingstijden:                                                    

Maandag t/m donderdag van 8:30 tot 17:00 uur
Vrijdag van 8:30 tot 16:00 uur 

Wij hebben geen showroom maar je kunt de producten die Stoer Metaal op voorraad heeft natuurlijk altijd in onze werkplaats komen bekijken. Geef dan wel even een belletje (06-57144217) of een mailtje om er zeker van te zijn dat er iemand aanwezig is.

Adres gegevens:
Stoer Metaal / Boon Metaal
Schrepel 10
1648 GC De Goorn

Contact:
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag in de ochtend van 9:00 tot 12:30 uur; 06-57144217 of mail naar [email protected].

KvK nr:  72193034

logo Stoer Metaal

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »