Verzenden & retourneren

Verzenden

1. Nederland
Verzendkosten bij bestellingen tot € 75,00 bedragen € 4,95. Voor bestellingen vanaf € 75,00 geldt gratis verzending. Meubeltransport kost € 15,00 (tot aan de deur, begane grond).

2. België
Verzendkosten bij bestellingen tot € 75,00 bedragen € 4,95. Voor bestellingen vanaf € 75,00 geldt gratis verzending. Meubeltransport kost € 25,00 (tot aan de deur, begane grond).

3. Duitsland en Luxemburg
Verzendkosten bedragen standaard € 8,50. Meubeltransport op aanvraag.

4. Denemarken, Frankrijk, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk
Verzendkosten bedragen standaard € 14,00. Meubeltransport op aanvraag.

5. Italië en Zweden
Verzendkosten bedragen standaard € 16,50. Meubeltransport op aanvraag.

6. Spanje
Verzendkosten bedragen standaard € 18,50. Meubeltransport op aanvraag.

7. Overige landen: op aanvraag.                                                                                     


Verzenden meubels                                                                                                       

Voor verzending van meubels maakt Stoer Metaal gebruik van een transportbedrijf. Wanneer het door jou bestelde product klaar is voor verzending zullen wij je per email of telefoon benaderen om een afspraak te maken voor de levering. Meubels kunnen niet in het weekeinde geleverd worden. Op de dag van levering dient er iemand aanwezig te zijn om de levering in ontvangst te nemen. Let op: Het transportbedrijf levert af tot aan de voordeur (begane grond) en is niet verplicht om te helpen met het naar binnen tillen van het meubel.


Levertijden                                                                                                                          

Stoer Metaal verzendt op maandag, woensdag en vrijdag haar producten die uit voorraad leverbaar zijn. Ons streven is dat de bestelde producten welke uit voorraad leverbaar zijn binnen drie werkdagen na ontvangst betaling worden aangeboden. Op de website vermeldt Stoer Metaal bij ieder product afzonderlijk de verwachte levertijd. Uiteraard is dit een indicatie, gebaseerd op het feit dat het artikel bij de fabrikant nog leverbaar is. Mocht een artikel onverhoopt niet meer leverbaar zijn dan stellen we je hier uiteraard van op de hoogte. Bij meubeltransport kunnen wij de regel "verzenden binnen drie werkdagen" niet hanteren. Hiervoor wordt z.s.m. met jou een bezorgafspraak gemaakt.  


Retourneren

Mocht je een verkeerd product hebben ontvangen, of een beschadigd product; graag eerst even contact met ons opnemen, alvorens je het retour naar ons terug stuurt.

Het is altijd vervelend wanneer een product toch niet helemaal aan je wensen blijkt te voldoen. Bij Stoer Metaal kan je daarom het ontvangen product binnen 14 dagen retourneren en het aankoopbedrag terug ontvangen.

Je dient je retouren op voorhand via de webshop aan te melden. Log daarvoor in met je persoonlijke accountgegevens. Ga vervolgens naar "mijn bestellingen" en klik rechts naast de order op "bekijken". Onder de bestelgegevens klik je nu op "artikelen retourneren" en kan je de retour aanmelden.

De artikelen dienen in de originele verpakking, voorzien van labels en uiteraard ongebruikt geretourneerd te worden naar:

Stoer Metaal
Schrepel 10
1648 GC
De Goorn

De verzendkosten, welke zijn betaald bij de geplaatste bestelling, worden bij het terugsturen  van de gehele order geretourneerd. Echter, de retourkosten die worden gemaakt voor het terugsturen van de artikel(en), zijn voor eigen rekening.
Sluit bij de retourzending de (kopie) pakbon in. Wanneer je de bon niet insluit, bestaat de kans dat de verwerking van je retour gezonden product(en), aanzienlijke vertraging oploopt of niet verwerkt kan worden.


Levertijden tijdens de zomervakantie                                                                     

Tijdens de zomervakantie werken wij op halve kracht. Daardoor moet je in deze periode rekening houden met een langere levertijd. Je wordt daarover zo goed mogelijk geïnformeerd.